Η εταιρεία

Με έναρξη το 1993 είμαστε από τα πρώτα στην Ελλάδα «φυσικά» καταστήματα  (τότε υγιεινής διατροφής), με ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Το «ηλεκτρονικό» κατάστημα ξεκίνησε προ 17ετίας, το Μάη του 2001 και είναι αναμφίβολα το πρώτο BioShop που σαλπάρισε από την Αθήνα για τα απέραντα πελάγη του internet.

Οι πρωτιές αυτές θα ήταν ανάξιες λόγου αν αναφερόντουσαν ασυνείδητα και ίσως μόνο από εγωισμό. Αν όμως μεταφράζουν το «βάρος» των χρόνων που επιδεικνύουν σε γνώση, τότε το «βάρος» είναι θεμιτό και μας επιτρέπετε να είμαστε σίγουροι για τo καλό – απ’ όλες τις πλευρές -αποτέλεσμα της πιθανής συναλλαγής μας!

βιολογικά προϊόνταΓιατί τόσο φθηνά;

 • Παρακολουθούμε πριν από εσάς τον ανταγωνισμό και συμμορφωνόμαστε απέναντί του.
 • Αγοράζουμε απ’ ευθείας από παραγωγούς ή εισάγουμε οι ίδιοι τα περισσότερα προϊόντα (δείτε εδώ).
 • Επιλέγουμε τη μεγάλη ποσότητα αντί του μεγάλου κέρδους.
 • Η πολιτική τιμών μας είναι απλή: + 10 έως 15% από τις τιμές που πουλάνε οι ευρωπαίοι συναδέλφοι μας (το ποσοστό αυτό επιβαρύνει τα προϊόντα λόγω μεταφορικών, διαφορετικού ΦΠΑ και φορολόγησης).
 • Tο BIOSHOP είμαστε ΕΜΕΙΣ και το βάρος αυτού του brand μας κρατά σε ανήσυχη δημιουργικότητα.
 • Η συνεχής έρευνα για νέα, υψηλής ποιότητας και οικονομικά προϊόντα, η εξεύρεση κατάλληλης οικολογικής και ανακυκλώσιμης συσκευασίας για να ταξιδέψει μέχρι εσάς η παραγγελία με ασφάλεια, η άμεση  και φιλική τηλεφωνική επικοινωνία, η αναζήτηση των οικονομικότερων και ταχύτερων τρόπων αποστολής, η σαφής και ενιαία πανελλαδικά πολιτική χρεώσεων εξόδων αποστολής, και όλο το σύνολο του οράματός μας, είναι το προσωπικό μας στοίχημα!

Εμπιστοσύνη

Ούτε ανύπαρκτοι χώροι, ούτε ιδιοκτήτες φαντάσματα, ούτε υποσχέσεις για “σύντομα”, ούτε παράνομες ή ύποπτες επιχειρήσεις… Ελάτε να μας γνωρίστε από κοντά και με τις ίδιες τιμές! Το φυσικό κατάστημα που εξυπηρετεί το BioShop λέγεται «Θησαυρός υγείας». Είναι ένα κανονικό κατάστημα ευάερο και ευήλιο, με τακτοποιημένα προϊόντα στα ράφια του και χαμογελαστό προσωπικό έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Τώρα εσείς μπορείτε από την άνεση του σπιτιού σας, να περιηγηθείτε και να επιλέξετε προϊόντα, από την πλούσια ποικιλία μας και να τα παραλάβετε στην πόρτα σας σε όλη την Ελλάδα. Για τη διακίνηση των βιολογικών προϊόντων, το κατάστημα έχει πιστοποιηθεί στη ΒΙΟΕΛΛΑΣ με το υπ.αρ. συμβόλαιο.

Σήμερα

Την 21/04/2015 και με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 134245003000 συστάθηκε στο Γαλάτσι και επί των οδών Γ.Σουρή 30Α και Φιλοθέης 9 η Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία (ΙΚΕ) με επωνυμία: “Φεργάδης Θεόδωρος – Μπόζα Ελευθερία  ΙΚΕ” και με το διακριτικό τίτλο “BIOTREASURE” μεταξύ των: Α)  Θεόδωρου Φεργάδη του Σταμάτιου και Β)  Ελευθερίας Μποζά του Μαρίνου.

Η διαχείριση και εκπροσώπηση της εταιρίας για όλη τη διάρκειά της, σύμφωνα με το καταστατικό, ανατέθηκε στον Φεργάδη Θεόδωρο.

 • BIOTREASURE I.K.E.
  Υγιεινά προϊόντα Διατροφής και Περιποίησης
  Γ. Σουρή 30 ‘Α & Φιλοθέης 9 Γαλάτσι τκ11147
  ΑΦΜ 800653295 ΔΟΥ Γαλατσίου
  Τηλ.: 210 2223086 – www.biotreasure.gr

ΠΡΟΠΟΛΗ