Ιστορικό

Ο Θησαυρός υγείας από το 1993 μέχρι σήμερα

  • 1993 Ανοίγουμε στην οδό Πανδώρας στο Γαλάτσι ένα συσκευαστήριο μελισσοκομικών προϊόντων. Με διακριτικό τίτλο “Μέλι το Ελληνικό”, τροφοδοτούμε με πάνω από οκτώ ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη, πρόπολη και κερί, καταστήματα υγιεινής διατροφής κι επιλεγμένους χώρους. Καινοτομούμε πανελλαδικά με τα ψυγειάκια του βασιλικού πολτού, το βάμμα πρόπολης, το μείγμα μελιού με ξηρούς καρπούς και τα ελαιοσάπουνα μελιού και πρόπολης! 
  • 1998 Εξαπλωνόμαστε με υποκατάστημα στη Σκύρο. Προβάλουμε τα ντόπια προϊόντα (τυριά-μέλι-γλυκά-αρωματικά φυτά-τραχανά κ.α.) και τα προωθούμε από το κατάστημά μας στο κέντρο της Αγοράς,
  •  Θησαυρός υγείας1999 Σταθμός στην πορεία μας είναι το δεύτερο υποκατάστημά μας. Ο “Θησαυρός υγείας” για τον οποίο και ο λόγος. Η γνώση, ο επαγγελματισμός, η τεχνογνωσία και η αστείρευτη όρεξή μας για προσφορά, συναντήθηκαν κι ανέδειξαν το Θησαυρό μας, σε πηγή Υγείας για όσους μας γνώρισαν.
  • 2001 Μεταφέρουμε το συσκευαστήριο της οδού Πανδώρας, στην οδό Ηροδότου, στο Γαλάτσι επίσης. Στο νέο μεγαλύτερο χώρο, αναπτύσσουμε περισσότερο, το τμήμα του ατελιέ Γραφικών Τεχνών, που ανέκαθεν διαθέταμε για τις επικοινωνιακές μας ανάγκες.
  • 2003 Η αγωνία γίνεται αγώνας. Μεταφέρουμε τις ανησυχίες μας, για τους διατροφικούς και περιβαλλοντικούς κινδύνους στο χαρτί κι εκδίδουμε την εφημερίδα “BioKosmos News” – σήμερα “BioNews”. Διανέμουμε δωρεάν πανελλαδικά, 44.000 φύλλα μηνιαίως, στηριζόμενοι οικονομικά από προμηθευτές υγιεινών προϊόντων κι ενεργούς συναδέλφους.
  • 2006 Εισάγουμε από Αυστρία το “Αυθεντικό Schweden Bitter” και από Γαλλία το αντίστοιχο βιολογικό προϊόν και τα διανέμουμε πανελλαδικά. Πρωτοπορούμε με τη δημιουργία του σαπουνιού Σουηδικών βοτάνων με Ελληνικό ελαιόλαδο.
  • 2008 Αναλαμβάνουμε την αντιπροσώπευση της Hankintatukku Oy, της μεγαλύτερης Σκανδιναβικής παραγωγού εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής. Ξεκινάμε με τα προϊόντα S-control για τη βοήθεια καταστάσεων στρες, G-slim για αδυνάτισμα και με το εκχύλισμα φύλλων ελιάς O-lives. Συμπληρώνουμε τον κατάλογό μας με σχετικά άλλα ποιοτικά προϊόντα. Εισάγουμε από την Γερμανκή Bingenheimer Saatgut AG, βιοδυναμικούς σπόρους λαχανικών και βοτάνων για φύτεμα.

ΚΕΡΑΛΟΙΦΕΣ