Η ζωή της άλλης

«Η ζωή της άλλης» στη ζωή μας 

Η «καλή» Ελπίδα Φωτίου, κατά κόσμο Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο «καθηγητής» Χάρης Γιάνναρης, κατά κόσμο Μάνος Παπαγιάννης βρέθηκαν τη Δευτέρα 18/1/2010 για γύρισμα στο «Θησαυρό υγείας».

Ίντριγκες, έρωτες, μίση και πάθη απογειώνουν την τηλεθέαση στην πετυχημένη καθημερινή σειρά του Mega, με πρωταγωνίστρια την Κάτια Δανδουλάκη. Η πλοκή του σήριαλ μπερδεύεται με αρώματα, μπαχάρια και γεύσεις, αφού η πρωταγωνίστρια φιλοδοξεί να γίνει σεφ και η «πανίσχυρη γιαγιά» Κάτια Δανδουλάκη διευθύνει εταιρεία catering. Η μαγειρική σε κάθε επεισόδιο είναι η συμπρωταγωνίστρια, συνοδεύοντας τρυφερές σκηνές και αναπάντεχες ανατροπές.

Η φιλία, η προδοσία, ο έρωτας, αλλά και η αγάπη για τη μαγειρική μεταφέρθηκαν για λίγο και στη δική μας γειτονιά, στο κατάστημα «Θησαυρός υγείας». Το γαλατσιώτικο κατάστημα βιολογικών που φιλοξένησε για λίγο τους δυο πρωταγωνιστές της σειράς, επιλέχθηκε για την ποικιλία του σε αρωματικά φυτά και μπαχαρικά, μιας και το σενάριο προέβλεπε σχετικό πλάνο. Οι δυο πρωταγωνιστές συναντήθηκαν στο κατάστημα και με αφορμή ένα μπαχαρικό ήρθαν πιο κοντά.

Ηθοποιοί και συνεργείο συνέχισαν μετά το «Θησαυρό υγείας» για το Αττικό Άλσος, όπου θα πραγματοποιούσαν γυρίσματα σε καφετέρια της περιοχής.